ONLINEKURS: 
Fasciaträning för nybörjare

Två onlineklasser för dig som vill öka din rörlighet och stärka din fascia!

Den här kursen med fasciaträning är för dig som har förstått hur viktig din fascia, dvs din bindväv, är för ditt välmående. Som vill öka din rörlighet, minska stelhet, förbättra din hållning och stärka din fascia. Som vill känna mer vitalitet och lätthet i din kropp!

Kursen består av 2 klasser som är förinspelade: en längre på 40 min och en kortare på 15 min, Klasserna består av en serie fascia-fokuserade rörelser för hela kroppen. Fantastiska även för vårt lymfsystem!  

Du kan titta på klasserna när du vill och hur många gånger du vill, under ett helt års tid. Du behöver inte ha några förkunskaper eller tidigare erfarenhet av fasciaträning för att kunna delta. Övningarna är ståendes och sittandes på en pall/stol.

Investering: 349 kr

Kursens innehåll:

  • ett 40 min komplett lågintensivt träningspass för hela kroppen
  • ett 15 min lågintensivt snabb-träningspass för hela kroppen
  • enkla fasciafokuserade rörelse-sekvenser baserade på Slings Myofascial Training
  • mjuka lugna rörelser kopplade till andetaget
  • stående samt sittande sekvenser (på pall/stol, ej på golv)
  • varsamma rotationer & sträckningar i alla riktningar
  • stort fokus på att skapa utrymme i ryggrad & bäcken
  • rörelser som stärker och bygger vår inre hållning
  • passar alla, även dig som aldrig provat fasciaträning förut!

Klassledaren Cecilia:

"Fasciafokuserad träning får oss att behålla vår smidighet, dynamiska stabilitet och spänst. Det bidrar till en funktionell kropp som fungerar i vardagen och det är något jag brinner för att förmedla till andra. Välkommen in till denna kurs och prova dessa klasser!"

- Slings Myofascial Trainer, pilatesinstruktör och bindvävsmassör. 

Hemsida: ceciliadouglas.com

Vad andra tyckt om denna kurs:

"Har velat träna min fascia länge men inte vetat hur. Varenda kroppsdel fick träning på ett helt nytt sätt för mig. Är så glad för denna kurs, tack!"

Deltagare

"Tydliga instruktioner där små rörelseförändringar gör hela skillnaden. Tog förvånansvärt bra på framför allt överkroppen trots övningarnas enkelhet. Lätta att följa och inga problem att anpassa utifrån egna förutsättningar. "

Deltagare

"En härlig klass som skapade utrymme och ökad rörlighet i kroppen. Jätteskön känsla efteråt, som att jag kände mig lättare på något sätt. Kul också med lite nya rörelser som jag inte hade provat tidigare."

Deltagare

"Jag kan känna efter genomfört pass att cirkulationen kom igång i kroppen. Skönt att röra på många av kroppens leder. Det var behagliga instruktioner och lätt att följa."

Deltagare

"En tydlig och lättförstålig klass med mjuka och bra rörelser för kroppen. Lätt att anpassa till just dagens form och känsla i kroppen. En kurs som passar alla!"

Deltagare

"Smidiga rörelser som får igång kroppen, enkelt att följa med. Känner mindre stelhet. Något att göra regelbundet för att hålla kroppen smidig!"

Deltagare

Har du några frågor, hör av dig under Kontakt.