Lär dig mer om lymfhälsa

Här finns mer kunskap att hämta för dig som vill fördjupa din kunskap och jobba mer med din egen eller andras lymfhälsa. Samtliga av kurserna som innehåller inslag av motion klassas som friskvårdsaktivitet enligt Skatteverket, och bör därför godtas som friskvårdsförmån av arbetsgivare.
Lär dig mer om vårt spännande lymfsystem

NYHET!

Kursen för dig som vill lära dig mer om vårt viktiga lymfsystem, öka ditt lymfflöde, förbättra din lymfhälsa och boosta ditt immunförsvar.

Kursen består av pedagogiska videos, tips & praktiska instruktioner och du tittar på allt i din egen takt, när det passar dig!

Djupandningsövning

Här är en kombinerad avslappnings- och djupandningsövning som kan hjälpa dig att komma ned i varv och hitta in i ditt lugn- och ro-system. Samt att lyssna inåt, bli medveten om ditt andetag och att hitta det där djupa andetaget som är så läkande för både för vårt lymfsystem och vårt sinne.

Videon är ca 7 min och du kan både sitta upp eller ligga ned när du gör den. Klicka på videon nedan för att spela upp.

10 tips för lymfsystemet

GRATIS E-BOK!

Det finns mycket vi kan göra på egen hand i vår vardag för att stötta lymfsystemet. Kunskap gör skillnad! Mer om detta kan du läsa under Lymfhälsa.

Klicka på nedan knapp för att beställa en kostnadsfri e-bok med 10 konkreta tips för att börja stötta ditt lymfsystem redan idag!