Kompression för lymfsystemet

Kompression kan både minska befintlig svullnad, ex lymfödem, och verka proaktivt och avlastande. De lindrar vid trötta och svullna ben, och kan förhindra åderbråck. De är sköna att använda för alla som sitter, går eller står mycket, reser, är gravida eller har ett trögt lymfsystem och svullnadsproblematik.

Har man kompression med så kallad mikromassage (ex vågmönster på ytan) så får man både kompression och lymfmassage i ett då den vågiga ytan masserar huden när man rör på sig. De är perfekta att ha om man ska ut och gå, träna eller belasta kroppen på annat sätt.  

Se nedan video för att lära dig mer om kompression och få tips på tre utvalda kompressionsfavoriter ordnade med bästa möjliga rabatt:

Leggings Be You Tonic

Mikromasserande kompressionsleggings från Solidea som stimulerar lymfdränage. 2 modeller: Be You samt Be You Curvy. Har inbyggd infraröd energi (FIR) som kan lindra smärta & svullnad. Täckande.

Kod FLOWLY ger 15% rabatt hos Englavingar.com:

Silver Wave Skin BH

Mikromasserande kompressions-BH från Solidea som stimulerar lymfdränage. Mjuk, utan hårda kanter och sömmar och med breda resårer och rejält med stöd. Perfekta "lymfbehån"!

Kod FLOWLY ger 15% rabatt hos Englavingar.com:

Kompressions-bolero

Mikromasserande bolero från Solidea som masserar och lymfdränerar armarna. Sömlös och i material med silverjoner, som andas. Lämpligt både i preventivt syfte och vid lymfödem.

Kod FLOWLY ger 15% rabatt hos Englavingar.com:

Lär dig mer om kompression i denna video: