Välkommen hit!

Min gissning är att du är här för att du antingen är väldigt intresserad av kropp och hälsa, och har förstått storheten i vårt magnifika lymfsystem. Eller är en av alla som drabbats av ohälsa, trögt lymfsystem eller andra symtom och sjukdomar kopplade till vår lymfhälsa. Kanske är det en kombination. Oavsett varför just du är här så är du varmt välkommen hit!

Jag heter Madeleine och jag drabbades själv när min hälsa kraschade totalt för många år sedan, med bland annat utmattning, kronisk smärta, stel fascia, låggradig inflammation, viktuppgång och trögt lymfsystem. Det var så jag själv upptäckte lymfsystemets intressanta värld och blev förvånad över hur lite jag visste om detta. Hur lite alla visste om detta! Det blev kärlek vid första ögonkastet kan man säga och sen dess har jag fördjupat mig inom lymfsystemet, lymfmassage och egenvård. Samt inom yoga, fascia, anatomi & fysiologi, stress och återhämtning.

Numera jobbar jag med det som ligger mig allra varmast om hjärtat – hälsa, kropp och själ. och driver företaget FLOWLY. Jag är b.la utbildad lymfmassör och yogalärare inom hatha, sensing och restorative yoga. Min stora passion är att sprida kunskap om lymfsystemet och att hjälpa andra människor hitta tillbaka till det där tillståndet av flöde i kroppen. Flöde av både lymfa, energi och liv.

Den här sidan har jag grundat därför att jag själv har saknat den och vill sprida vidare kunskap om lymfsystemet, egenvård, hälsa och läkning. Kunskap som så många behöver ta del av. 


Visste du att lymfsystemet brukar kallas det bortglömda systemet? Låt oss tillsammans ändra på det och sprida denna livsviktiga kunskap vidare!

Madeleine