ONLINEKURS: Koppning

Kursen för dig som vill lära dig egenvårdstekniken koppning!


Den här kursen är för dig som är intresserad av lymfsystemet och vill lära dig egenvårdstekniken koppning på ett säkert och effektivt sätt.

Kursen är helt digital, ca 30 min lång, och du tittar den tid som passar just dig. Du har tillgång till kursen i 2 år så att du kan ta till dig av innehållet i lugn takt.

Investering: 79 kr

Kursens innehåll:

  • viktiga grundprinciper för egenvård av lymfsystemet
  • tecken på att lymfsystemet kommer igång
  • vad är koppning & vad är viktigt att veta innan start
  • praktiska instruktionsvideos för koppning av kropp
  • praktiska instruktioner för koppning att skriva ut (PDF)
  • tips & länkar till inköp av koppor

Kursskaparen Madeleine:

"Efter att själv ha drabbats av lymfproblematik, smärta och utmattning har jag utbildat mig inom lymfhälsa & lymfmassage, fysiologi & anatomi samt återhämtning & yoga. Nu har jag skapat de kurser jag själv hade velat hitta till när jag drabbades av besvär. Lättillgängliga kurser med pedagogiska videos och praktiska tekniker som gör en skillnad i vardagen.

Första steget mot läkning är just kunskap och insikt om hur mycket vi kan göra på egen hand för att stötta våra lymfsystem, varje dag. Mina kurser hjälper dig skapa flöde i kroppen. Flöde av både lymfa, energi och liv!"

- Lymfmassör, lymfambassadör och yogalärare

Vad andra sagt om Madeleines kurser:

"Kunskap är makt! Efter kursen känner jag mig otroligt stärkt och peppad av att det finns så mycket jag själv kan göra för att må bättre. Jag rekommenderar kursen till alla som längtar efter att få in mer flöde i livet. Jag märker att jag varje dag tänker på eller agerar utifrån något som jag lärt mig genom kursen."

Jenny, 44år

"Kurserna är verkligen generösa med mängder av tips och utförliga instruktionsvideos. Det bästa med kurserna är Madeleines förmåga att förenkla komplexa saker, hon är otroligt pedagogisk och inspirerar verkligen. Extremt tacksam för all den kunskap, inspiration och hjälp som kurserna gett mig."

Johanna, 28 år

Lär dig koppning redan idag!

Har du några frågor, hör av dig under Kontakt.