4 veckors LYMFBOOST! 

För dig som vill boosta ditt lymfflöde men inte vet hur du ska börja!

Det här är kursen för dig som vill öka ditt lymfflöde, men inte vet hur du ska börja, och vill få en tydlig vägledning. Här får du lära dig det allra viktigaste för att få en boost i rätt riktning.

Varje vecka, under en 4 veckors-period, får du nya övningar & tips att implementera i vardagen, för att steg-för-steg ta dig mot en bättre lymfhälsa! Du följer uppgifterna dagligen och börjar då skapa ett flöde i hela din kropp. Tidseffektiva och enkla vanor att använda resten av livet!

Du har tillgång till kursen under ett helt års tid, så du kan se kursen hur många gånger du vill. Du behöver inte ha några förkunskaper eller tidigare erfarenhet av lymfhälsa för att kunna delta.

Investering: 399 kr

Kursens innehåll:

  • 4 veckors skräddarsytt upplägg för att boosta lymfsystemet
  • Tydliga steg-för-steg instruktioner för att förbättra lymfflödet
  • Dagliga rutiner att följa veckovis (nya rutiner introduceras varje vecka)
  • Egenvårdstekniker som är tidseffektiva & skapar resultat
  • Övningar i pedagogiskt videoformat för enkel inlärning
  • Fokus på praktiska övningar
  • Stöddokument, tips & råd
  • Pepp & stöd vid frågor!

Kursskaparen Madeleine:

"Efter att själv ha drabbats av lymfproblematik, smärta och utmattning har jag utbildat mig inom lymfhälsa & lymfmassage, fysiologi samt återhämtning & yoga. Nu har jag skapat de kurser jag själv hade velat hitta till när jag drabbades av besvär. Lättillgängliga kurser med pedagogiska videos och praktiska tekniker som gör en skillnad i vardagen. Mina kurser hjälper dig skapa flöde i kroppen. Flöde av både lymfa, energi och liv!"

- Lymfmassör och yogainstruktör

Vanliga frågor och svar:

Den här kursen passar dig som vill lära dig mer om lymfsystemet & lymfhälsa och som vill förbättra din egen lymfhälsa. Du behöver inte kunna något på förhand och du behöver inte ha några redskap till hands. Allt du behöver är en vilja att öka ditt lymfflöde genom att genomföra mina veckovisa uppgifter.

Allt som krävs är en vilja att förbättra din lymfhälsa och möjligheten att avsätta lite tid varje dag för att utföra enkla rutiner. Det krävs inte mer än ca 10-15 min per dag i 4 veckor (ca 5 min morgon och 5 min kväll). Det är viktigt att du genomför rutinerna dagligen för att få en ordentlig effekt. Du kan också välja att göra det i långsammare takt, ex att hålla på med första veckans uppgifter i 2 veckor istället. Du styr själv din takt, men jobbar i minst 7 dagar med varje delmoment. Varje veckas material och instruktioner släpps regelbundet under 4 veckor. 

Du har access till kursen i ett helt år. Så du kan börja om med kursen och göra den flera gånger om du vill. du kan också göra den i ett långsammare tempo. Efter de 4 första veckorna så finns allt material tillgängligt i kursportalen. Det är dock viktigt att du följer instruktionerna i rätt ordning och lägger ned en vecka i taget på varje utav de 4 delmomenten. 

Kursen är helt digital och varje vecka i 4 veckor släpps nytt material på din kursportal, bestående av: PDF:er med veckovisa instruktioner för nedladdning samt instruktionsvideos och stödmaterial. Du kan dessutom maila frågor till mig, kursskaparen Madeleine, under kursens gång.

Nej, uppgifterna är väldigt enkla att lära sig just för att de ska passa alla och inte kännas överväldigande. Tanken är att dessa rutiner ska vara korta och lätta att implementera i vardagen, så att de känns roliga och kan fortsätta vara en del av ditt liv även efter denna kurs! Det du lär dig i denna kurs kommer vara starten på goda vanor för resten av livet.

Denna kurs är en mini-variant som passar den som vill lära sig det mest enkla och viktiga för att komma igång, och dessutom få stöd i form av rutiner att följa varje vecka. Det är större fokus på praktik än teori. Vill du förstå lymfhälsa på ett djupare och bredare plan och lära dig mer så ska du välja den större kursen som är mer omfattande. Samtliga kurser hittas i meny ovan under Kurser

Vad andra tyckt om denna kurs:

"Jag har inte haft huvudvärk på 11 dagar nu och så långt uppehåll har jag inte haft på flera år! Sömnen och magen har börjat bli mycket bättre också. Alltså kan detta vara möjligt? Är så tacksam för varje dag utan värk."

Deltagare

"Fantastisk på alla sätt! Älskade att jag fick lära mig praktiska övningar som jag kommer ha nytta av i min vardag. Detta kommer jag fortsätta med även efter dessa 4 veckor. Och Madeleine är så inspirerande vilket gör det ännu roligare."

Deltagare

"Så inspirerande och lärorik kurs! Detta med lymfan kommer alltid vara med mig nu. Smärtfri och jag mår såå bra."

Deltagare

"Från att inte ha några förväntningar så blev boosten helt omvälvande för mig. Den gav mig så mycket bra hjälp i vardagen."

Deltagare

"Har fått mindre värk i benen/lederna. Jag känner mig gladare och mer reflekterande. Ser saker ljusare."


Deltagare

"Har mindre celluliter och blir inte längre kall på utsidan av lår/rumpa!"


Deltagare

Du är värd en god lymfhälsa - häng på redan idag!

Har du några frågor, hör av dig under Kontakt.