ONLINEKLASS: Lymfyoga 30 min

Klassen för dig som vill öka ditt lymfflöde!


Den här klassen är för dig som vill öka ditt lymfflöde, knyta an till din kropp och överösa den med kärlek och omsorg. 

Klassen, som är förinspelad och ca 30 min lång, består av en härlig mix av yoga och lymfstimulerande egenvårdstekniker som kommer skapa ett flöde i hela din kropp. Du kan titta på den när du vill och hur ofta du vill, under ett helt års tid.

Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet av yoga för att kunna delta.

Klassens innehåll:

  • mjuk och inkännande yoga
  • lymfaktiverande egenvårdsmassage
  • flödesaktivering för hela kroppen
  • djupandning
  • avslappning
  • en komplett yogaklass på 30 min!
  • BONUS: Lymfyoga på 1 minut!
    BONUS: Änglavingar på 6 sätt!

Kursskaparen Madeleine:

"Efter att själv ha drabbats av lymfproblematik, smärta och utmattning har jag utbildat mig inom lymfhälsa & lymfmassage, fysiologi samt återhämtning & yoga. Nu har jag skapat de kurser jag själv hade velat hitta till när jag drabbades av besvär. Lättillgängliga kurser med pedagogiska videos och praktiska tekniker som gör en skillnad i vardagen. Mina kurser hjälper dig skapa flöde i kroppen. Flöde av både lymfa, energi och liv!"

- Lymfmassör och yogainstruktör

Vad andra tyckt om denna klass:

"Jag älskar detta pass! Har nästan blivit beroende. Har kört det varje dag i två veckor nu utan att det varit något mål eller så. När jag inte hunnit med så saknar jag det och det slutar med att jag klämmer in det innan sängdags :) Tycker speciellt mycket om blandningen av yoga och "egenvård". Är van yogini men har tidgare haft svår att hinna med både yogan och egenvården. Tycker också mycket om musiken i bakgrunden och den behagliga rösten. Rekommenderar passet å det varmaste!."

Deltagare

"Jag har länge sökt ett yogapass för lymfan som är både effektivt och stillsamt. Jag är kroniskt trött och har lite ork och orkar inte göra för ansträngande pass. Jag har även svårt att komma mig för att göra egenvård med strykningar för lymfan. Det här känns som lösningen. Din video är effektiv och stillsam. Kroppen kommer igång och lugnas ner på samma gång. Din röst och musiken är rogivande. Mycket givande pass och jag är glad att jag köpte det. Rekommenderas varmt!"

Deltagare

"Fantastiskt pedagogiskt med din lugna sköna röst. Välgjort och något jag gärna rekommenderar till mina kunder då jag själv arbetar med lymfsystemet. Tack!."

Deltagare

"En lagom längd på klassen, man känner att man hinner med 30 min utan problem. Bra med andningen och sköna rörelser. Bra förklarning från dig samt behaglig röst. Tycker kursen är toppen!"

Deltagare

"Så bra Madeleine! Din röst är fantastisk att lyssna till, lugn och förklarande på ett mycket bra sätt. Det kändes som att kroppen kom igång igen. TACK."

Deltagare

"Tack Madeleine! Denna session var underbar! Blev lite tårögd på slutet. Kände en sån tacksamhet!"

Deltagare

"Otroligt skön yoga med bra balans av rörelse, andning och vila. Precis vad en sliten, tung och stressad kropp behöver. Fem stjärnor till Madeleine som lärare: lugn, behaglig och harmonisk"

Deltagare

"Underbart pass med enkla men kraftfulla rörelser. Kände energiflödet i hela kroppen. Tack Madeleine för ett pass jag kommer göra till en återkommande rutin."

Deltagare

Var med och lymfyoga med mig redan idag!

Har du några frågor, hör av dig under Kontakt.